WORKSHOP: Hulp bij jouw studiekeuze

Vind jij het kiezen van een studie of vervolgopleiding ook zo lastig? IINUA helpt jou bij het kiezen van een studie of vervolgopleiding die echt bij jou past!

Na deze workshop van 2 avonden van 2 a 2,5 uur (of een dagdeel in de vakantie) heb jij inzicht in wie jij echt bent en wat jouw belangrijkste kwaliteiten en valkuilen zijn. Jij weet waar jij blij van wordt en op welke manier jij het beste leert. Hiermee heb jij DE basis om een bewuste keus te maken voor een studie of  vervolgopleiding die echt bij jou past!

Aan deze workshop kan worden deelgenomen via open inschrijving (zie hiervoor de agenda). En deze workshop kan ook worden aangevraagd voor een aantal vrienden/vriendinnen of klasgenoten tegelijk. De workshop kan in dat geval worden gegeven op een tijdstip en locatie dat voor jullie het best past.

Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Klik hier voor meer informatie over de CVI, die wordt gebruikt.