WORKSHOP: Natuurlijke kwaliteiten in Beeld

Krijg inzicht in jouw eigen natuurlijke kracht en kwaliteiten en in die van anderen om jou heen!

  • Wat drijft jou?
  • Wat zijn jouw belangrijkste kwaliteiten?
  • Waarvan krijg jij energie?
  • Wat bepaalt jouw motivatie?
  • Met wie werk je graag samen en waarom?

In deze workshop help ik jou ontdekken wie jij echt bent, waar jouw kracht zit, waar jij energie van krijgt en wat jouw belangrijkste valkuilen zijn. Ik leer jou je kracht beter te benutten en tevens gebruik te maken van de kracht en kwaliteiten van de mensen om jou heen.

Aan deze workshop kun je los deelnemen en het is tevens een goede basis voor elk persoonlijk begeleidingstraject. Deelnemen is mogelijk op basis van open inschrijving (zie hiervoor de agenda) en op basis van inhouse afspraken voor groepen of teams.

Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Klik hier voor meer informatie over de CVI, die wordt gebruikt.