Persoonlijke begeleiding gaat over JOU

Persoonlijke begeleiding gaat over jou. Over wie jij bent, wat jou bezighoudt, waar jij nu staat en waar jij naar verlangt. Persoonlijke begeleiding gaat soms over keuzes, soms over vreugde en soms over verdriet. Altijd gaat het over vertrouwen tussen jou en mij.

Persoonlijke begeleiding begint bij mij steeds met inzicht. In jouzelf, in wie jij bent, in waar jouw kracht ligt. Waar jij energie van krijgt en wat minder goed bij jou past. Waar jouw meerwaarde zit. Daarna kijken we samen naar jouw vraag, jouw dilemma en de ontwikkeling die jij met jouzelf wilt aan gaan. Want ook daarover gaat persoonlijke begeleiding; over eigen verantwoordelijkheid. Over regie. Over persoonlijk leiderschap.

Of je nu kiest voor leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling, studiekeuze-advies of een specifiek persoonlijk traject, ik begeleid jou doelgericht, deskundig en vanuit oprechte betrokkenheid in een kort, intensief traject richting jouw doel.

Leiderschaps-ontwikkeling

Leiderschap, wat is dat eigenlijk en welke manier van leiderschap past bij jou?

Het begint bij persoonlijk leiderschap. Weten wie jij bent, wat jouw meerwaarde is en wat niet bij jou past. En het gaat om zien en begrijpen wie de ander is. Leiderschap gaat over visie, over sturing, over duidelijkheid, over verantwoordelijkheid. En leiderschap gaat ook over vertrouwen en loslaten. Samen gaan wij op zoek naar jouw manier.

Loopbaanontwikkeling (en ontwikkeladvies)

  • Wanneer de vraag zich aandient ‘waarom doe ik wat ik doe en krijg ik hier nog voldoende energie van?’
  • Wanneer je je wilt oriënteren op je kansen en mogelijkheden?
  • Wanneer je een volgende stap wilt maken of hiertoe gedwongen wordt?

Dan denk ik graag met jou mee. Jij staat aan het roer, ik begeleid jou en houd jou vast, als het (te) spannend wordt om de stap echt te maken. Maar weet wel, ik daag jou ook uit om buiten jouw comfortzone te gaan. Omdat ik weet dat het goed is voor jou.

En voor jou, als ondernemer, directeur of leidinggevende maak ik op basis van een loopbaanontwikkeltraject tevens desgewenst een persoonlijk ontwikkeladvies op maat.

Studiekeuze advies

Zoveel jongeren, zoveel studies, en wat past nu bij jou?

Door jou inzicht te geven in wie jij echt bent, en op zoek te gaan, met jou, naar jouw kwaliteiten en idealen, weten we, in enkele gesprekken, wat echt past bij jou. Niet slechts een ‘simpel testje’, maar echte aandacht voor jou. Dat maakt het verschil, waardoor jij jouw keuzerichting helder krijgt.

Download hier de flyer met meer informatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer jij voor een uitdagingen staat of ruimte ziet voor een volgende stap in jouw ontwikkeling, help ik jou graag verder. Met een doelgericht traject, niet langer dan nodig, startend bij het inzicht in wie jij (van nature) bent. Van daaruit samen kijkend naar jouw vraag en jouw verlangen. Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid in jou, mijn ruime begeleidingservaring en gebruik makend van diverse instrumenten breng ik jou (weer terug) in jouw kracht en bij ‘jouzelf’.

Download hier de flyer met meer informatie

Wil je weten hoe ik voor jou van meerwaarde kan zijn?

Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking met mij.