De mens in de organisatie is de meerwaarde voor succes

Organisatie Advies gaat niet (alleen) over missies, visies en strategieën. Organisatie Advies gaat vooral over mensen, jouw mensen. Over aansturing, leiderschap, over groei en ontwikkeling van de mensen in jouw organisatie. En over de juiste inzet van deze mensen.

Ik begeleid jou, zodanig dat jouw organisatie gezond en flexibel kan blijven bewegen. Door jou en jouw mensen te laten zien en ervaren wat hun meerwaarde is. En hoe zij deze meerwaarde zelf, of met een stuk begeleiding van mij, individueel of met elkaar als team, kunnen inzetten. En hoe jij deze meerwaarde, samen met hen, optimaal kunt benutten. Want dat is steeds het doel van mijn begeleiding: streven naar een optimale benutting van de meerwaarde van jouw mensen. Zodat zij van meer waarde zijn voor jouw klanten.

Organisatie-ontwikkeling

Bij organisatie-ontwikkeling gaat het over groei, vernieuwing of verbetering. Over de interne organisatie en over de rol van de mensen daarin. Over leiderschap, over medewerkers. Samen met jou breng ik jouw organisatie gestructureerd naar een volgende fase, werk ik aan vraagstukken rondom leren en ontwikkelen, breng ik meer ondernemerschap in jouw organisatie of richten wij de organisatie qua aansturing en leiderschap opnieuw in. Totaalprojecten waarbij ik tevens de projectleiding op mij neem.

Leiderschaps-ontwikkeling

Leiderschap, wat is dat eigenlijk en welke manier van leiderschap past bij jou? Het begint bij persoonlijk leiderschap. Weten wie jij bent, wat jouw meerwaarde is en wat niet bij jou past. En het gaat om zien en begrijpen wie de ander is. Leiderschap gaat over visie, over sturing, over duidelijkheid, over verantwoordelijkheid. En leiderschap gaat ook over vertrouwen en loslaten. Samen gaan wij op zoek naar jouw manier.

Team-ontwikkeling

Een plus een is drie. De basis voor een succesvol team. Maar hoe krijg je nu zo’n team?

Het begint altijd met een stuk veiligheid en vertrouwen richting elkaar en elkaar echt (durven) leren kennen. En daarnaast met commitment om elkaar te willen leren kennen. Tijdens teamontwikkeling gaan wij op zoek naar de meerwaarde van het individu in het team en naar de gezamenlijke meer waarde van het team. In veiligheid, in vertrouwen, in commitment met elkaar. Iedereen doet mee, ook jij als leidinggevende van het team.

Download hier de flyer met meer informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer jijzelf of jouw mensen ruimte zien voor verbetering, groei of een volgende stap, is een persoonlijk ontwikkeltraject een goed idee. Doelgericht ontwikkelen, niet langer dan nodig, startend bij het inzicht in wie iemand is. Van daaruit samen kijkend naar de vraag en/of het verlangen. Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid in jou(w mensen), mijn ruime begeleidingservaring en gebruik makend van diverse instrumenten krijg ik jou(w mensen) in beweging EN in de kracht. Waardoor iemand zichzelf (weer) mag en kan zijn. In het belang van zichzelf en van de organisatie.

Loopbaantrajecten, het opstellen van ontwikkeladviezen en persoonlijke ontwikkeltrajecten maken deel uit van mijn aanbod.

Download hier de flyer voor meer informatie

Wil je weten hoe ik voor jou van meerwaarde kan zijn?

Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking met mij.