Trots op de meerwaarde die ik heb mogen leveren

Marc Rotmans

DGA Groendakcoach / Darcy NL / MHR Advies

Als een spin in het web organiseert Gerda vanuit IINUA voor mij, als DGA, al onze mensgerelateerde zaken, van het strategisch HR-beleidsplan tot aan de ontwikkeling en de (individuele en team)begeleiding van onze medewerkers. Door de inzet van Gerda heb ik geen omkijken meer naar deze onderdelen van mijn verschillende bedrijven en word ik volledig ontlast. Verder merk ik dat de CVI assessments die bij de medewerkers worden afgenomen bijdragen aan medewerkerstevredenheid en aan een opener werksfeer binnen de organisaties.

Gerda werkt voor mij, als eigenaar van Hentenaar Makelaardij, als sparringpartner en adviseur voor al mijn mensgerelateerde zaken. Heerlijk is het om, vaak, al wandelend een en ander met elkaar te bespreken. Zij geeft een luisterend oor, geeft suggesties in wijze van denken, reageren en zorgt daarbij voor een bredere blik op bepaalde onderwerpen.
Ook heeft Gerda ons team van 12 man/vrouw in een trainingsochtend inzicht gegeven in onszelf en elkaar met behulp van de CVI methode. Dit heeft ons teamgevoel versterkt. We hebben een onwijs leuke en inspirerende ochtend gehad, waar we echt iets aan hebben. Een aanrader!

Lisette Hentenaar

Eigenaar en gecertificeerd makelaar/taxateur o.z. Hentenaar Makelaardij

Wilco Pasman

ex-directeur Stimuland

Gerda was bij Stimuland nauw betrokken bij het ESF project project Duurzame Inzetbare ondernemers, een project ter verhoging van het ondernemerschap van de werknemers. Vanuit haar expertise heeft ze geholpen om stappen te zetten om meer ondernemende werknemers te worden. Gerda gaat uit van de kracht van de mensen en door haar inzet zijn er mooie dingen ontstaan in de organisatie, ten gunste van de werknemers en de organisatie.

Gerda heeft op onze school een aantal workshops gegeven als aftrap voor het studiekeuzetraject voor leerlingen van de (voor)examenklassen van HAVO en VWO. Studenten waarderen de open houding van Gerda. Ze weet met ogenschijnlijk simpele vragen de diepte in te gaan. Ze heeft met haar workshops een degelijke en zinvolle aftrap van het studiekeuzetraject gegeven.

Chantal de Weerd

Decaan bovenbouw HAVO/VWO, Centrum voor Sport & Education in Zwolle

Erna Groen

Virtual Assistant Erna Groen Virtual Business Support

Ik zat in een zoektocht ‘Ik wil iets anders, maar wat?’ ‘Wat past bij mij en waar liggen mijn kwaliteiten?’ Gerda heeft mij in een kort loopbaantraject goed geholpen om deze vragen te beantwoorden. De plezierige gesprekken met gerichte en soms kritische en confronterende vragen hebben mij flink uit mijn comfortzone getrokken en gezorgd voor openingen in het beeld over mijzelf en mijn toekomstige loopbaan. Mede dankzij de gesprekken met Gerda heb ik de stap durven zetten tot het opstarten van mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant. Gerda heeft duidelijk jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en kan heel goed de klant in zijn/haar kracht zetten.

Gerda heeft mij door middel van een kort loopbaantraject enorm geholpen om erachter te komen wie ik ben en wat bij mij past. Door het CVI assessment wist ze vrij snel op welke manier ik informatie opneem en zij speelde daarop in door mij ook op die manier de uitleg van het resultaten te geven. Het gesprek daarna was met zeer goede vragen en doorvragen om tot de kern te komen van wat ik wil. Nu ik een baan heb gevonden en het ontvangen rapport nog eens doorlees, lees ik daarin precies wat ik nu doe. Ik word er erg blij van dat ik nu heb wat ik graag zou willen en wat bij me past. Mooi! Gerda heeft me echt goed geholpen.”

Yvonne

Opbouwwerker Ouderen

Wil je weten hoe ik voor jou van meerwaarde kan zijn?

Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking met mij.