Ieder mens heeft meer waarde, dat is waar ik in geloof

Kennismaken met IINUA?

Kennismaken met IINUA betekent kennis maken met mij, Gerda van Limburg, eigenaar, organisatieadviseur en persoonlijk begeleider van IINUA.

Mijn passie voor de mens en vooral voor het functioneren van de mens in de organisatie maakte dat ik, na mijn studie Bedrijfskunde, bijna 20 jaar heb gewerkt als adviseur, project- en procesbegeleider in organisaties, met name op het gebied van Human Resource Management. Inzet, inzetbaarheid en ontwikkeling van de mens in (veranderende) organisaties vormden voor mij steeds de rode draad in mijn werk.

Om met deze basis in 2012 de bewuste keus te maken om mij, vanuit mijn eigen bedrijf IINUA, te richten op het inzichtelijk maken van, en het bieden van advies en begeleiding aan ondernemers en directeuren, bij het beter benutten en ontwikkelen van de menselijke waarde in hun bedrijf.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik de afgelopen jaren tal van organisatie-ontwikkelprojecten, individuele en teamsessies, gericht op betere benutting en ontwikkeling van de menselijke waarde, in kleine en grotere organisaties door het hele land heb begeleid.

Klanten waarderen mij om mijn bijzondere aandacht voor en persoonlijke betrokkenheid bij hun organisatie, om mijn deskundigheid en om mijn oprechte manier van begeleiden.

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke kennismaking met mij.

Waarom kies je voor mij?

Samenwerken met mij betekent resultaat, betrokkenheid en echte aandacht voor jou.

Kenmerkend voor mijn manier van begeleiden is dat ik veel aandacht heb voor jou. Ik weet wie jij bent, ben betrokken bij jou, voel door mijn ervaring snel aan hoe ik jou kan helpen en neem de tijd om oprecht te luisteren naar jou. Naar jouw vragen en jouw wensen. Om die vervolgens doelgericht, samen met jou, om te zetten in resultaat. In resultaat, waar jij echt iets aan hebt. Resultaatgerichtheid is dan ook een belangrijk element van samenwerking met mij.

Geen project of traject zonder resultaat, al moet ik tot het uiterste gaan.

Commitment en vertrouwen is voorwaarde voor succes

Voorwaarde is wel dat jij ook tot het uiterste gaat, wij commitment hebben en er vertrouwen is tussen jou en mij. Zonder vertrouwen geen succesvolle samenwerking en zonder commitment geen (goed) resultaat.

Als jij ook meerwaarde ziet in een samenwerking met mij, maak ik graag kennis met jou.

De basis voor mijn begeleiding:
De Core Values Index™

De basis van mijn begeleiding is het inzicht in de meerwaarde van de mens.

Naast mijn mensenkennis en jarenlange ervaring met het werken met mensen, gebruik ik voor het inzichtelijk maken van iemands meerwaarde een prachtig instrument.

De Core Values Index™, of kortweg CVI™, ontwikkeld door Lynn Taylor, is een instrument dat meet wie iemand ‘van nature’ is, welke onveranderbare kernwaarden iemand heeft meegekregen bij zijn geboorte, vanuit welk perspectief iemand naar de wereld kijkt.

Het laat zien waar iemands natuurlijke kracht ligt en waar iemand van nature minder energie van krijgt. Het laat zien op welke wijze iemand van nature communiceert en op welke wijze iemand het beste leert.

Met dit inzicht heb ik een mooi uitgangspunt om de mens in jouw organisatie gericht in te zetten en zo nodig, met behulp van het begeleidingsprogramma behorend bij het instrument, verder te ontwikkelen.

Ik ben gecertificeerd als Coach & Consultant voor de Core Values Index en heb de Coach Opleiding met succes afgerond.

Wil je weten hoe ik voor jou van meerwaarde kan zijn?

Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking met mij.